Retail

Gebr. Nijssen werkt al decennia lang voor de retail. Stalen rekken, stellingen, schappen, complete assemblages, al of niet in combinatie met kunststof, we maken het allemaal. Van enkelstuks tot series. We werken voor kleine, lokaal functionerende retailers en voor grote, nationaal en internationaal opererende winkels, warenhuizen en supermarkten.

Voor retailers hebben we een breed pakket aan diensten. We engineeren, produceren, assembleren en monteren ter plekke. Ook opslag van materialen en voorraadbeheer zijn services die we leveren.

Gebr. Nijssen wil altijd een toegevoegde waarde leveren. Daarom hechten we aan goed overleg met de klant. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of om seriewerk, of het accent nu ligt op topkwaliteit in (engineering en) uitvoering of het slim inrichten van serieproductie. Of allebei natuurlijk: engineeren én seriewerk.

.

Meedenken

Snelle respons

Eigen transport

Elektronisch bestellen

Onze mogelijkheden

Daarnaast bieden we elektronische gegevensuitwisseling (EDI), wat u onder andere kortere doorlooptijden, real-time inzicht in voorraad en orderstatus, en direct toegang tot relevante documenten oplevert.

Gebr-Nijssen

Benieuwd wat
Gebr-Nijssen voor u
kan betekenen?

Het team van Gebr-Nijssen staat dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn.